Carpe diem

Gårdagen kan vi aldrig få tillbaka, men morgondagen är vår att vinna eller förlora.


whats new

Idag är jag uppe med tuppen (uppstigning 07.15), vilket aldrig sker om det inte är på grund av arbete. Idag påbörjar jag även en efterlängtad del av mitt liv igen. Jag ska köpa träningskort trots mina ynka två månader kvar i Piteå, jag ska göra andra viktiga ärenden och även inhandla ingredienser till mina nya recept som jag har sparat ner i min nya receptbok. För att förnya ännu en del i min vardag ska jag klippa navelsträngen och flytta till en lägenhet. Med turen på min sida slipper jag betala hyra eftersom min moster fortfarande äger lägenheten och flyttar tillbaka inom några månader. Är inte riktigt säker om flyttlasset går redan idag men annars kommer det att ske inom en väldigt snar framtid.


en dröm


Mina fullt normala vänner


Once again

Självklart sitter jag här vaken halv 2 igen.. Ångesten har inte minskat idag heller, speciellt med tanke på att jag knappt sovit någonting inatt? Gårdagen var minst sagt händelserik och bara totalt flippad, love it.


Livet är kort men det kan vara långt medan det pågår

Har alltid lika svårt för att förstå vad jag egentligen gör vaken denna tid på dygnet. En sann nattmänniska är väl ordet.. Får dock lika mycket ångest varenda gång jag tittar på klockan, men ändå sitter jag kvar.. underlig tjej. Kanske börjar vara dags för damen att tänka på refrängen... eller.


Dagens

Dagens delikatess blev en hallon och chokladmousse! Även detta ett GI recept, vilket betyder att den inte är onyttig ;-) ser den god ut eller ser den god ut?
Ambitiös kvinna

Äntligen fick jag motivation till att göra norr om Europas godaste bröd! Ett GI bröd som endast innehåller hälsosamma ingredienser. Tack mamma för att du hittade detta magiska recept!


If you don't treat her right, don't be upset when someone else does

I miss all the good. But this is how it's going to be.


RSS 2.0