Back on track

Är äntligen tillbaka i sälen efter en allt för lång väntan. Den här gången är det dock bara över helgen men om en månad är jag tillbaka för att stanna! :)

-


Fetaostlax

Här är nåra bilder på en riktigt god och mättande middag jag lagade för förra veckan. Fetaostlax med zucchini, yummie.


Be true

Sådär, då var det ur världen. Resan till Sälen har äntligen löst sig tack vare en underbar Joakim som tog sig tid att hjälpa mig. Endast 7 dagar kvar till den nya vinterbubblan tar fart! Well, that's just awesome.One moment to replay
I am S


Time 2 clean

Jag överlevde en heldag på Ikea trots mina få timmar med sömn. Starkt jobbat!
Nu däremot har jag en riktigt fet storstädning att ta hand om, vi hörs nästa halvår! :)

Smile, and feed the soul

Om du möter en människa utan leende, ge henne ditt


Bra helg

En fullspäckad helg är vad som står på schemat och jag kan inte annat än älska det. Eftermiddagens träningspass består av Step och core, sedan bjuder kvällen på ett hederligt idolmys. Lördagen börjar med ett gympass samt ett besök i vår lilla stad, sedan poolparty med underbara vänner och utgång! hur bra låter inte det? Vidare till söndag gör vi ett kärt återbesök på Ikea, död eller levande. Uppstigning 08.00.. mindre kul. Men lika glad är jag för det!


How to live life


God morgon

Redo för dagens första träningpass med Hanna. Dags att pumpa muskler!

Allt som är äkta består


Snart ses vi igen! Som jag har längtat ♥


You see me rollin'

Jag börjar sakta men säkert komma in i rätt rutiner igen! Träningen går bättre än väntat och jag har som mål att försöka träna näst intill varenda dag fram till jag flyttar. Och för ovanlighetens skull regnar det inte idag, så en promenad står på dagens schema + aerobic ikväll. Det rullar på som det ska!


RSS 2.0