SälenLove it

Trivs som fisken i vattnet i vår nya stuga! love it. Ikväll uppträder ståuppkomikern Özz Nûjen på experium, sen efter det nalkas det partey. För att tala om morgondagen drar det vidare till Trysil för att åka bräääda med gött folk, sen hem till stugan och tagga till ännu en fest! Love it återigen.


Uppdatering

Har inte så mycket att berätta eftersom jag legat hemma sen i torsdags. Kan däremot berätta att jag och gabbe flyttar till en ny stuga på tisdag! Vi ska flytta in med två fina tjejoor och kommer därför även att ha närmare till alla vi umgås med :-) awesome.

Den omtalade vinterkräksjukan

Har lyckats bli smittad av den så kallade vinterkräksjukan. Var så glad att jag lyckats hålla mig frisk trots att dom flesta här är sjuka. Men det varade inte länge, igår efter ett besök i skidbacken började jag må illa, sen dröjde det inte länge innan dagens lunch/middag var ute ur kroppen. Så från klockan 17 till 23 spydde jag 5 gånger och har aldrig sett mer sliten ut. Med tanke på att 70 % av min arbetsplats har drabbats av detta virus, kanske det inte är så konstigt att jag råkades bli en utav alla. + att dom som bor i samma lägenhet som mig har varit sjuka i minst 3 dagar. Och även personerna i resten av stugan.
Rädda mig!

MissSälen it is

Har som sagt inte mycket tid över till bloggen. Igår jobbade jag från 12-01 så jag fick fira nyår i en garderob och se alla andra skåla ;-) nej ska inte klaga, det var ganska skönt att vara nykter faktiskt! Idag har jag jobbat 10-17 ungefär och imorgon är jag LEDIG! Det blir då ut i backen med min nya bräda och sedan afterski! Azm. Senare på kvällen är det dags att tagga till för fest :) då vet ni. Godnatt

RSS 2.0