Några få




lägger upp fler bilder sen :)

Home sweet home

Nu har vi äntligen kommit hem efter en jobbig flygtur. Vi har haft det riktigt bra, med fint hotell och hyfsat bra väder. Det blev till slut 6 adidaskoftor, 2 pikétröjor, ett par skor och en väska.. dock har jag bara köpt en kofta själv, de andra är på beställning från andra ;-) Det känns skönt att vara hemma i Sverige igen, som jag har längtat efter en god frukost och riktig mjölk! Som man brukar säga "borta bra men hemma bäst".

som ni ser.. det blev några


Happy halloween! För vissa iallafall

Nu är det sannerligen färdigshoppat för min del! Har köpt 4 adidaskoftor, 2 pikétröjor och ett par converse skor. Dock är inte allt till mig;-) allt detta för under 1000 lappen. Jag är nöjd. Menmen ha det så bra alla skräckinjagande ungdomar, nu ska vi börja bege oss till hotellrummet för imorgon är det uppstigning 08.00. Ska garanterat pressa minst lika bra som de 7 timmar vi spenderade på stranden idag. Sleep tight!

Äntligen lite kulör

Idag har vi haft sol halva dagen trots att det var lovat regn. Ingenting jag klagar över :) nu ska vi gå ner och kolla på tatueringar, blir nog dock bara att kolla, man vet aldrig hur renliga de är. Men nu dags att ta våra solbrända kroppar ut i den stjärnklara natten ;-) Hejdå.

Jobbigt att mobilblogga

Har äntligen kommit på hur man mobilbloggar.. Det tog ett tag, bättre sent än aldrig, eller hur?Iallafall sitter vi i vårat mysiga hotellområdet och ska snart gå ut för att kolla på lite kläder, skor osv. Har just spelat ut gabbe i Uno kan jag tillägga. Idag har det dessutom varit oväder sen kl 3 idag. Det spöspö regna och blixtra, vilket jag Hatar. Är jätterädd för åskan (när det blixtrar vill säga) men det verkar som att jag klarade mig utan skador även denna gång. Ha det bra där hemma, nu ska vi ut och ränna bland alla stirrande och flirtande turkar. Looking forward to it!.. Förresten vet någon hur man lägger upp en bild från telefonen till bloggen?

Vi mår bra

Där ser man, första gången det går att mobilblogga! Vi sitter nu iallafall på balkongen och kollar ner på hotellområdet. Snart ska vi hoppa in i duschen och sedan bege oss för att äta middag. Vi har lyckats få några soltimmar men imorgon ska det bli regn... Men vi får se :) ha det bra där hemma, har snön anlänt ännu? Menmen dags att avnjuta de dagar som är kvar. Puss

Mot turkiet

Hejdå Sverige :) ses om en vecka.


2 timmar kvar

Nu har jag lyckats komma en bra bit på vägen iallafall men klockan tickar och jag känner mig fortfarande stressad. Eftersom det inte är supervarmt i turkiet just nu blir det betydligt svårare att packa. Nog med skrivandet för stunden, jag måste bli klar!




Alanya ikväll!

Eftersom jag inte hann göra klart alla sysslor igår har jag smått panik idag. Jag måste hinna till stan och även packa allting! eftersom jag inte ens har börjat..;> Som tur är far vi till Alanya 21.25 ikväll så nu är det dags för mig att sluta skriva och få allting gjort!! panik.

Mitt julkort

Fick tvinga ögonlocken att hålla sig på plats till kvart i 4 inatt. Min pojkvän har inte direkt brottom att fara hem efter han varit ut. Men jag har iallafall vaknat upp nykter och pigg idag i jämförelse med han..(hade hoppats på att han skulle vara trött och ångra att han drack igår) men inte. Han är minst lika pigg som mig och går omkring och sjunger(!) minst sagt irriterande. Menmen, hade tänkt visa er resultatet från igår, eftersom fantasin inte direkt sprudlar hann jag bara göra ett julkort.

Blev faktiskt rätt nöjd, men hade ju gärna kunnat vara snabbare


Radiance

"Jag tävlar om Britney Spears nya doft Radiance hos decevven.blogg.se! Var med och tävla du också!"

Ge mig bättre fantasi?

Sitter här med Jessika och Elin och julpysslar. Inte min starka sida direkt, har lite svårt för det här med fantasi. Men nu ska jag ligga i och göra något riktigt fint! vi får väl se hur resultatet blir sen.


Ebba is with us

To-Do list

Min To-Do list idag känns inte okej. Dags för mig att prioritera vad som är viktigast men eftersom jag far på söndag vill jag helst hinna klart allting som ska göras. 

 1. Städa huset, rensa disk
2. Städa toaletten
3. Ringa forex
4. Beställa fotoframkallning och välja ut 100 bilder
5. Köpa sminkborttagning
6. Förhoppningsvis hinna på stan med jessika en sväng 
7. Sola eftersom det inte blev igår
8. Packa (helst bli klar idag)
9. Duscha
10. Göra middag
11. Umgås
12. Hämta gabbe kring sisådär 03.00

(Vilket egentligen känns rätt så omöjligt, kanske ska börja med att sluta skriva och ta tag i min ogjorda sysslor istället?)





Nerds

Har just haft dessa fifanördar skrikandes i mitt vardagsrum.
Nu avrundas kvällen efter ett program av Vampire Diaries. Om ni inte har sett den serien ber jag er att börja göra det på en gång. Jag är kär. Det kommer ni också att bli.
Sweet dreams folks!

The beatles

Eftersom det var The Beatles tema på idol ikväll, kände jag för att visa en illustration jag gjort. Jag gjorde den till en skoluppgift och bilden är till för att ha som fondvägg. Gjorde den mest för skojs skull :-)

Här ser man detaljerna lite bättre
Har även skrivit ut bilden och satt upp på väggen, dock bara som en liten tavla :-)



Har just ätit mat för en vecka

Plankstek som fredagsmiddag känns någorlunda bra! nu är magen minst sagt nöjd och belåten.

Min såg dock inte ut exakt sådär, men den var definitivt god.
Reims SEK 329, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Fick syn på dessa skor på nellys hemsida. Eftersom jag inte fick mina älskade underbara finfina skor som jag hade beställt funderar jag på att slå till på dessa istället. Dock är dom slut i svart och det är dom jag vill haa!:-(

Walking calories

Det blev 1 timme och 10 minuters powerwalk i Deepbay. Vi har alltså förbrännt ungefär 300 kalorier, vilket känns bra till en början. (Jag är inne på det här med kalorier nu som ni ser) Men sen då man tänker på att ett nudelpaket innehåller hela 370 kalorier känns det inte riktigt lika bra längre..eller hur? Det känns ju ganska meningslöst att vara ute och gå 60 minuter för att allt sedan ska bli plus-minus-noll. Dock behöver man fett i kroppen hela tiden för att förbränna fett, och man måste ju såklart äta och även röra på sig! Så att träna är bra på alla sätt och vis, fastän jag lät en aning bitter i början ;-).



Nu far vi vidare för lite krubb, gabbes mamma bjuder oss nämligen på en välförtjänt restaurangmiddag. Herrå


Powerwalk

Det blev inget StepIn besök idag, man måste ju ha en vilodag emellan åt ;-).. Istället ska vi ut på en powerwalk med Dexter och även besöka solarieöarna. Vill helst inte ha samma hudfärg som de vita solstolarna i Alanya så det börjar vara dags för lite fusksolning!


Ladda om

Rosanna, henke och robin kom och såg film med oss ikväll, men nu är det sängen som kallar och vill ha sällskap. Så dags att dejta kudden och ladda inför morgondagens träningspass.


tänkte bara visa en bättre bild från igår
på en osminkad jävel


Jag är bra

Maten var delicious! Jag är nog en mästerkock trots allt.


Helt klart en av mina favoriträtter.

Kyckling i ugn

Har just lagat middag åt min kära familj, är ingen erfaren köksmästare direkt men jag hoppas den blir lika god som den brukar vara. (då jag inte är delaktig i matlagningen vill säga). Klockan 5 är den klar så det återstår att se!

I've gotta burn some fat

Jag och gabbe ska alldeles strax börja bege oss till Step In för dagens träningspass.

Heido

Godnatt

Jag ska aldrig mer säga sanningen
till någon som saknar förmåga att förstå

Tidig kväll för omväxlings skull


Har nu kommit hem från innebandyn och även hunnit äta. Tråkigt nog blev det ännu en förlust, men jag tänker inte svika laget för det. Trogen support, sanna mina ord. Funderar iallafall på en tidig kväll, är riktigt trött så lika bra att säga godnatt på en gång.
Sweet dreams


Änglapojkar

Som tröst för att jag inte kommer få mina älskade skor, har jag istället beställt ett par awesome örhängen! (inte dom jag tidigare visat)
Nu drar jag iallafall vidare för att se ännu en korpenmatch med våra fina "änglapojkar". Så se nu fan till och vinna, börjar bli less på förluster!... jag och jessika är ju trots allt ett par äkta supportrar..puss:)

Städning igen

Då var dagens träningspass avklarat!, trodde jag.. Kom just på att jag måste dammsuga och städa rummet.
Som jag tidigare har sagt förbränner man 210 kalorier på att städa 1 timme. Det varierar dock från person till person så här kan ni räkna ut hur mycket ni själv förbränner :-) http://www.kaloriförbrukning.se/

Love

Eftersom vi inte har tagit oss ur huset ännu tänkte jag lägga upp en smårolig bild som jag gjorde för något år sedan då mamma fyllde år. Den är ju inte sådär jätteseriöst gjord men jag älskar den ändå!

Fin va? ;-) lillen på axeln är då jag.

Nu far vi och tränar, hej.

God morgon

Eller god förmiddag kanske, vaknade för ungefär 1 timme sen. Magen kurrar så jag hoppas vi har något smaskigt att äta. Efter frukosten drar jag och mannen till Step in, tack vare han har jag fått lite motivation till hårdträning nu innan Alanya. Med hårdträning menar jag att träna varje dag, det faller mig inte in särskilt ofta. Dock blev det dubbelträning igår med både gym och motionssim, vilket resulterar en stolt tjej!

Mina foton <3

Orkade tyvärr inte ta fram en bättre kamera så det fick bli några underbara mobilbilder


Några få av mina framkallade bilder


Hat mot nelly

Kan med gott samvete säga att jag hatar nelly.com just nu! Fyfarao vad jag har längtad efter dessa skor, åsså får jag dom inte!! Såhär löd meddelandet:

Hej Sabine !

 
Tyvärr har nedanstående produkter i din beställning utgått pga lagersaldofel som upptäckts först vid plockning av dina produkter.
Aktuella artiklar är slut i lager hos våra leverantörer och vi tvingas därför slutnotera dessa varor.
Vi justerar med aktuellt belopp på din order. Vi ber om ursäkt för det inträffade

Är nådigt arg just nu.

 

 


Aktiv tjej

Jag sov alldeles för länge idag, skärpning! Nu jäklar ska de ske en förändring. Trots den sena uppstigningen har jag ändå hunnit städa, sola, lämna in bilen på verkstad och sedan hämta den och tränat på step in. Jag har även fått mina efterlängtade bilder idag som jag framkallat!! :):) har inte hunnit kolla på dom ännu men ska alldeles strax slita upp paketet.
Tack vare med aktiva pojkvän ska vi snart och simma också, tänk om man hade samma ork och motivation till sån här träning varje dag...


Trötter

Sängen lockade inte lika fort idag, dock är jag trött som ett as. Men det är en sak som lockar mer just nu, vet dock inte hur länge till mina ögonlock orkar hålla sig på plats.
Godnatt på er iallafall :-)

Hittade dessa snyggingar hos en tjej som tillverkar smycken.
Hennes blogg är www.item.blogg.se
Funderar på att beställa


Innebandy

Nej, inga skor idag. Kanske imorgon.
Nu snart är det iallafall dags för middag sen far jag och tränar innebandy med "änglapojkarna". Det lär bli några fina tacklingar så passa er grabbar :-)

I brist på annat så kommer här en bild då jag sist var med i korpeninnebandy


Kom till mig


Väntar tålmodigt på mina skor
Antingen idag eller imorgon
...eller i övermorgon

Vad hände?

Helt otroligt, jag och gabbe var i säng halv 11 igår! Så tidigt har jag inte lagt mig på väldigt länge, inte ens då jag gick skola. Men det kändes riktigt bra att ställa väckaren på 9 och ändå få sova 10 h och 30 min :-) Dock när väckarklockan ringde var jag dödstrött och ögonen sved. Undra vad det kan bero på? Jo kanske för att en viss gabriel typ misshandlade mig i sömnen inatt. Jag blev både armbågad, sparkad och knuffad flera gånger och vaknade såklart varenda gång. Blev lika förbannad varje gång men var för trött för att slå tillbaka och olyckligvis somnade jag om till kvart över 10. En sak är säkert, nästa gång ska jag se till att hans konstiga drömmar inte kommer undan lika lätt..


Bakis för ovanlighetens skull

Känner verkligen hur bakismagen slår tillbaka, jag är grymt sugen på mat men jag äcklas ändå av tanken på det. Men för att vara positiv tänker jag ändå på att det blir grillat till middag! lär väl vara sista gången för i år innan altanen blir igensönad. Kan ju även tillägga att det bara är 1 vecka kvar tills jag och gabbe beger oss till Alanya!:))

Här är några bilder från förra gången jag var där:






Gårdagens kalas

Här kommer några dåliga mobilbilder som sammanfattar en del av gårdagen.


extremt snygg bild på mig och kusinen

Lillkusinen Thea som har agerat frisör och klippt luggen

senare under kvällen hos elin

Kalaskul

Snart är det storkalas här, med massor av smörgåstårta och fika! Sen f e s t.

Fotoframkallning

Har inte kunnat gå in på internet eftersom att jag sökt igenom datorn på virus, och det verkar inte finnas några i min dator än så länge, tack och lov!!

Inatt tvingades jag att sitta uppe allt för för länge men jag var tvugen att få klart mina bilder så jag kan skicka dom till framkallning. Men nu har jag iallafall beställt en fotoframkallning av 100 bilder och det kostade endast 29 kronor! Funderar även på att beställa hem någon julklapp åt mina föräldrar, kanske en canvastavla eller en fotobok! Lika bra att göra bort klapparna nu ;-)

Goodieballs

Här har ni det fantastiska resultatet:
 

Bakdags

Nu ska jag gå och baka chokladbollar, fattas väl bara att jag tappar hela smeten på golvet ;-)

Snart mina


Dessa är på väg hem till mig nu :-)

Die

Apa vad jobbig morgon det har varit! Har tjorvat som ett as, men nu orkar jag inge mer. Det blir som det blir.
Ingenting vill sig riktigt idag, håller just nu på att beställa hem skorna men dom jag visade igår tog slut i min storlek! så nu beställer jag ett par andra ungefär likadana. Men det tjorvar som vanligt och inget vill ge med sig, jag hoppas att dagen slutar bättre än den börjar.


Puss


Kan hända att dom snart blir mina


Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder

Det blev en långprommis med hundarna i årets första snö och skönt var det. Lite småkyligt men att få andas in lite frisk luft i lungorna är aldrig fel.


Efter promenaden gick vi in i garaget och fortsatte med skotern och jag har kommit fram till en sak: Jag hjälper aldrig till med en skoter igen, jag är dessutom inte till allt för stor hjälp när det handlar om motordrivna fordonsgrejsimojs..

Ska nu se Smallville eftersom jag lovat gabban, tycker egentligen att det s u g e r. Eller så dåligt är det inte men Vampire Diaries och Desperate Housewifes är mycket bättre :-)

Vintern närmar sig

När jag drar upp persiennerna ser jag till min förvåning att gatorna är täckta med ett vitt lager av snö! Det är faktiskt ganska fint med snö men skulle gärna slippa allt slask! Nu ska iallafall vi och hämta ebba och sedan bege oss till sjulnäs för att ta en prommis med hundarna :)

Gillar dagens utbud

Vilken dag alltså! Jag har hunnit med riktigt mycket känns det som, det händer inte allt för ofta. Till att börja med bokade jag och gabbe en resa idag, ÄNTLIGEN!:)) Vi har sökt resor till Thailand och Egypten, men det blev till Alanya istället, men jag är lika glad för det, förhoppningsvis blir jag lite brun iallafall!!



Här ska vi alltså bo! :)

Efter att vi bokad den eeefterlängtade resan for vi till sjulnäs och cyklade 8 km med Dexter. Sen började vi mecka med gabbes skoter som han ska sälja. Inte ofta jag vistas i ett garage och smutsar ner mig. Men snäll som jag är hjälpte jag min käre pojkvän i 3 hela timmar om inte mer!



(Ignorera färgen på min tröja)

Och nyss kom jag hem från innebandyträning med "änglapojkarna", skönt att få röra på sig! Idag har varit en händelserikdag, det gillas.

God morgon

Vaknade för ett tag sen och en kurrande mage säger att jag nu ska äta frukost. Gabbe har redan tagit sig iväg till step in och när han kommer tillbaka ska vi på cykeltur med hundarna i sjulnäs vackra vyer.
Ifall ni ville veta vill säga. 
puss



Utlandet nu, tack

Jag vill utomlands jävlat nu! Jag vill vara brun! att vara blek passar inte mig ett dugg.

2009 och jag hade just kommit hem från Alanya

Städning på hög nivå

Det tog då garanterat mer än 60 minuter att städa och ni ska få en titt på det fantastiska resultatet. Var ju dock inte sådär jättejobbigt, att städa har blivit en vardagssyssla i dessa arbetslösa tider men jag är nöjd ändå! Är ju typ ändå bäst på att städa...

Kvällen har spenderats hos jens och jessika där Sverige-Holland har varit våran underhållning. Vilket nästan inte ens vart värt att titta på. Jag missade trots allt Desperate Housewifes på grund av den matchen!









Jag är så duktig!
Jättefina bilder!


Dags att bränna fett

Idag har jag fått äran att dammsuga hela huset.. men vad gör man inte för lite träning? Räknade faktiskt just ut att på 60 minuters städning förbränner jag 215 kalorier. Har även hört att man förbränner extra mycket om man lyssnar på rock samtidigt, inte för att det är något jag brukar göra men det är ju ett bra tips ;>


Dags att sätta igång! Lär ta mer än 60 minuter att städa hela huset + mitt icke välstädade rum. Kaloriförbränning here i come.

Hetsigt nanting

Det var tydligen inte "Charlies älgar" de mötte utan något annat lag som jag inte vet namnet på.. Men det var den absolut mest spännande och hetsiga match jag sett på länge!! Mitt hjärta gick i högvarv kan jag lova, och jag ville inte mer än gå fram till dessa medelåldersmännen och banka lite vett i dom. De var ju typ hetsigare än ett gäng huliganer. Man blir visst inte mer sansad med åldern. Tråkigt nog så fick sig huliganerna en ovärd vinst trots allt.

Iallafall så snöar det här i vår lilla stad, frågan är om man ska gråta eller vara glad? Men jag antar att det är bättre med vinter än höst :-)




Kom igenn

Har gått lite segt med skrivandet men har inte riktigt haft tid. Jag hade riktigt roligt i umeå och hoppas på att få träffa sanna inom en snar framtid igen! ;-) Just nu sitter jag och väntar på att bli hämtad av jessika och jens, vi ska se Änglapojkarna möta Charlies Älgar (tror jag).. Får hoppas på en vinst denna gång med tanke på att de har haft lite kämpigt med poängen! Det känns som att jag snart borde hoppa in och visa vart skåpet ska stå.

 

Yey


Hej





Skål på er

Sitter här i Umeå med sanna och isabelle och har just ätit kyckling nuggets med pommes! :-) mums. Nu är det våran tur att ladda upp för fest och göra gatorna osäkra. Skål.



Mot umeå

Imorgon far jag till min fina vän sanna i umeå och stannar till söndag. Awesome :-)

Fula men glada tjejer.
Godnatt på er!

Suck..

Jag får damp på att jag måste göra min header i PAINT eftersom jag inte har photoshop på den här datorn! Och den datorn jag har photoshop på är på lagning.....


En osminkad glasögonorm är vad jag är idag.

Mina favoriter



Professional Powder från Nordic Lite
Cover all - blue från Make Up Store
Syntethic e/s brush från Make Up Store
Puder/ rouge borste från H&M

Nattuggla..

Ny header för tillfället, hatar den. Såå jag ska göra en ny så småningom typ imorgon för just nu måste jag sova! My eyes burn.



Stop messin

Nej men självklart, vad tror ni händer då jag väl ska boka en resa till Thailand... precis då jag ska gå vidare för att betala verkar det som att någon annan tar resan! Jag hoppas att vad det nu är slutar bråka med mig och att den finns imorgon igen!

Go!

Sitter nu här i sjulnäs hos gabbelicious och väntar på mat! Jag tror det blir hemmagjord pizza med bacon och räkor om jag hörde rätt. Har dock ingen aning om vart pojken håller hus så jag roar mig framför bloggen istället medan stina lagar mat. Ikväll blir det korpenmatch Änglapojkarna mot Öjebyn, och självklart ska jag vara där och stötta det förhoppningsvis vinnande laget Änglapojkarna.

God dag!


Idag känns som en städdag, jag kan få mina ryck ibland då jag är riktigt effektiv. Idag känns som en sån dag, så jag ska alldeles snart gå och mublera om lite smått på toaletten. Även ta bort alla klädhögar som ligger här och var. Senare idag hoppas jag och tror att en utlandsresa även kommer att bokas!

Bara för att




Godnatt!:)

...

Tjoho, nu vet vi vart det ligger! så vi gör ett nytt försök ikväll för att se om vi lyckas bättre denna gång! Men egentligen vågar jag inte..

Gårdagens jakt

Och förresten, på tal om igår. Tina, carro, johanna och jag tog oss ut efter en lååång väntan på johanna ;-) kring kl 22 begav vi oss på spökjakt i norrfjärden. Vårat mål var den så kallade galgbacken, men efter många om och men hittade vi ändå inte dit. Vem vet, det kanske var meningen att vi inte skulle hitta, man har ju trots allt hört massa läskiga saker om det där stället som jag själv inte hade velat vara med om. Eller lite kanske, fast nä. Istället hittade vi andra små skogsvägar som ledde oss till ensamma hus långt från vägen, men dit gick vi aldrig in. Trots besvikelsen över att inte hitta dit, lyckades vi skrämma upp varandra och ha roligt iallafall :-) Om någon vet vart det ligger, får ni gärna säga till.


Orolig natt

Den här natten har inte varit rolig kan jag lova. Jag har väl vaknat cirka 40 gånger bara för att jag har drömt hemska saker. Jag vaknade kring 7 av världens mardröm, men inte nog med det. Precis då jag vaknar hör jag att mina föräldrar stiger upp vilket kändes tryggt till en början, men sen hör jag att dom börjar prata om pappas mardröms senarium i Barcelona (han kom hem igår), vilket bara gjorde mig ännu mer förtvivlad. Jag låg vaken och lyssnade i cirka 20 minuter men efter att de farit till jobbet lyckades jag somna om igen. Kring 10 ringer mamma och ber om ursäkt för att de väckt mig och klockan 11 ringer alarmet. Men eftersom jag var uppe och vandrade kring 7 på morgon var jag rätt så trött och råkade somna om igen.. Men till slut klockan 12 kommer pappa hem på lunch och väcker mig. Tack och lov! När ska jag någonsin klara av att bli en morgonmänniska?

Friluftsliv it is

Sådär, då har man just kommit hem efter ett riktigt träningspass på klipporna. Det bästa med att vara på Kalahatten är att hundarna får springa löst, man ser på en gång hur lyckan flödar hos dom små krabaterna! 






Men äventyret är inte slut för min del än. Ikväll far jag och några brudar långt ut i skogen mitt i ingenstans för att övervinna vår rädsla,..mörkret. Vi får se hur det går..

I väntan på

En liten uppdatering nu innan vi anländer till våra öppna landskap och höga berg. Om jag säger såhär, det blåser rejääält, så vad vi kan hoppas på är att ingen blåser bort och ramlar ner där klipporna tar slut :-) Just nu väntar vi iallafall på att den här mannen till vänster ska komma.

och den här underbart älskade hunden



Godnatt

Dags för sängen, förhoppningsvis hostar jag inte ihjäl mig som jag har gjort de senaste nätterna. Imorgon far vi till Kalahatten med hundarna och helt enkelt utnyttjar vårat fritidsforskarliv! Jag njuter av ledigheten så länge den varar :-)


Kalahatten

Otur är ordet

Okej, för det första så blev det ingen fler uppdatering igår PGA att min mobil inte ville ge med sig. Jag försökte men den strejka, jag som hade tagit bilder och allt. Men men, jag och min man somnade iallafall hos jessika och jens inatt så mamma fick komma och hämta oss idag kring 11. Sen när vi kom hem mådde båda illa så vi somnade om och vaknade upp igen kl. halv 3...suck.

Vi spenderade kvällens första timmar hos jessika.
På bilden är jessika carro och elin, johanna och tina saknas
på grund av att dom kom något senare;-)


För det andra pratade jag just med min mor i telefon och jag beställde tacos till middag. Men det jag hade tänkt berätta var att min kära far just nu är i Barcelona. För att tillägga kom han hem från USA förra lördagen så han var inte sådär jättetaggad efter att just ha varit 2 ½ vecka i USA med tidiga uppstigningar och sena kvällar. Iallafall for han dit med jobbet och kom dit kring 9 igår kväll. Det började dock med att deras plan var försenat med 27 timmar så de fick övernatta i stockholm. Jag fick även just veta att han var ute på en nattklubb igår natt och att två killar bad han köpa knark, men han svarade nej. Vilket resulterade till att de slog ner honom och tog hans pengar, mobil, bankkort, körkort osv! Jag dog halvt när jag fick höra det.. och inte nog med det, hans väska försvann på frankfurts flygplats igår, vilket betyder att han varken har pengar eller kläder. Där kan man snacka om otur, åh stackarn !;( jag ska fan aldrig fara till barcelona!

Uppladdning!

Jahaja, rummet är fortfarande fullt av dammråttor och jag har inte duschat ännu. Vad jag istället har gjort vet bara jag.. ;-). Men nu är det faktiskt dags att få dessa saker ur världen, jag har ju faktiskt massa partytaggade vänner att hänga med sen! Som ni märker är jag rätt så effektiv med bloggandet nu, det kanske till och med blir fler uppdateringar ikväll. NU: dammsuga, duscha, hitta kvällens outfit, äta, tagga, FEST.


Ayia napa


We love lördag

Idag blev det att snooza i nästan 1 ½ timme, förstår inte varför jag är så trött men ska se till att ändra på det! Man kan ju alltid önska att vara lika morgonpigg som en viss jessika östlund, att gå upp klockan 8 på morgon fastän man inte jobbar är bortom min värld men jag avundar henne att hon gör det. Trots min sena uppstigning har jag hunnit städa undan det värsta i mitt rum och tömt garderoben på kläder som jag aldrig använder. Nu fattas det bara att ta fram dammsugaren och döda alla dammråttor som har hunnit bosätta sig här!


Min bästa vän. men som tur är ser inte min säng ut sådär, den är på tok mycket skönare!

För att tala om ikväll kan jag berätta för er att det blir partajj på högsta nivå. Pentan har äntligen öppnat och stadens ungdomar är som små barn på julafton! om man nu ska gå till överdrift vill säga. Dock har jag saknat pentryt och dess vilda nattliv, man träffar ju faktiskt massvis med folk vilket enligt mig är meningen med utekvällar. Så ikväll blir det att dansa med mina söta vänner på ungdomarnas enda 18åriga nattklubb i staden, love it!

Hos elin

Kom rättare sagt just hem från elin, där jag jessika elin och carro har myst framför idol och slöat i soffan.




Jessika passade även på att färga håret eftersom elin är såå snäll.

Utmattad!

Idag har jag suttit med bloggen hela dagen... Har försökt att lära mig alla svåra koder osv i stilmallen. Det lär ta ett bra tag innan jag förstår mig på det här, men en bit på vägen har jag kommit iallafall. Det är ganska roligt faktiskt, förutom när det inte blir som jag vill ha det...


Har gjort ungeför 122348 olika bakgrunder och headers bara för att testa hur det ser ut.


Och även försökt att lägga ihop bilder som jag själv fotat till en egen bakgrund. Men det blev inte som jag ville ha det... osis.


Sängläge

Nu börjar klockan rulla iväg... Men bara för att vara smått rolig lägger jag upp några bilder från Ayia Napa som jag miiinst sagt saknar. Min absolut bästa resa!







Godnatt!

Sannerligen bloggpremiär!

Vad hände? Jag har alltid sagt att det här inte passar mig. Jag hade bestämt mig för att aldrig skaffa en blogg, men vad händer? 
Jag antar att en stor orsakande faktor är mina kompisar. Eftersom att nästan alla mina nära kompisar har flyttat ifrån mig... så kom vi överens om att blogga om våran vardag istället för att ringa varandra var eviga dag. Jag hade tänkt att överge tanken, men drog istället denna oväntade slutsats. 

Vad som gör mig riktigt glad är tanken på att jag också flyttar snart och det känns så otroligt BRA. Jag ser verkligen fram emot det. Detta är också en av orsakerna till att jag bestämde mig för att blogga, för att kunna skriva av mig och berätta vad jag har för mig på dagarna. Sälen kommer att vara min nya bostadsort i 5 månader från och med december!! Jag och mannen min kommer att flytta ner antingen i slutet av november eller i början på december för att jobba på Experium i Sälen. Att just vi fick möjligheten är riktigt stort. Cirka 2700 sökte jobb, 440 fick intervju och 220 fick jobb. Vi är alltså en av de 220 som fick jobb av 2700 stycken, jag är chockad.

Det här är som sagt inte riktigt min grej, men jag ska göra mitt bästa för att vara aktiv mina vänner. Nu väntar vi på sanna att hon också tar tag i våran överenskommelse. <3


RSS 2.0