Sorry

Sorry för den dåliga uppdateringen! Men har inte tid att sitta på datorn tyvärr. Har fullt upp med jobb och annat, och när jag väl är ledig går dagarna åt till att åka snowboard, bowla, bada och äta :-)

Uppesittarkväll

Har hunnit träffa min fina vänner idag, fikat och gått i affärer. Det blev nåra shoppingpåsar för min del, känner att jag måste passa på när jag väl är här i "storstan". I sälen finns inte mycket till utbud. Nu är det iallafall dags för uppesittarkväll med familjen :-)


Home sweet home

Igår var jag med mina älskade vännner som jag har saknat såå mycket :) Åt även middag på Challenge med mina kära föräldrar <3 wonderful. Helt sjukt hur mycket utrymme man har här hemma jämfört med i Sälen där man knappt har något privatliv alls. Men det är bara att tänka positivt, man träffar mycket nytt folk och lär sig väldigt mycket. Det var allt jag hade att säga innan frukosten serveras och jag drar mig ner mot stan :-) Hejdå.

Äntligen

Back in toooown! SKÖNT!
Har sovit nåra timmar och ska nu ta mig en varm dusch innan middag på Challenge med mina kära föräldrar :-))

På resande fot

Sitter just nu i tåget på väg hem. Sjukt jäkla tråkigt att resa ensam.. Snart ska jag gå av i Gävle och vänta där i 2 timmar innan jag får hoppa på nästa tåg. Har rest sen 11.50 imorse och kommer att vara framme 06.20 imorgonbitti! yey. Drygt.

Imorgon reser jag hem

Imorgon tar jag mitt pick och pack och drar hem för gott till Piteå!... Nä skoja, ska bara hem över jul, så på söndag är jag tillbaka igen. Jag gruvar mig dock för hur resan ska gå... Jag ska ensam åka buss först till Malung och sen byta buss till Borlänge. Sen ska jag ta tåg därifrån till Gävle och sedan byta igen!.. Jag är sämst på sånt där, jag följer oftast med strömmen och litar på att de andra har rätt. Menmen, önska mig lycka till!
Ska bli grymt kul att få träffa alla mina käraste vänner och familj! :))

Jag dansa med zlatan

Inte varje dag man får dansa med Zlatan! Det ni ;-)
Oväntat att se honom här i Sälen på en liten krog! Men så är det ;-)

Bara en bild

Från Flowrider i Experium

Work

Nu far jag och jobbar till 23! Imorgon börjar jag 10 och jobbar till 20 såå ni vet.
Ha en bra dag folks!

Jag ger er en bild på

Vår Julgran

Vårt kök

Och vardagsrum

Vår hall

Mitt och gabbes sovrum


Då vet ni ungefär hur vår lägenhet ser ut :-)

Snöoväder

Snart är det dags för jobb och jag gruvar mig för att köra bil! Det har snöat hela natten och snöar fortfarande. Philip som just skulle till jobbet tog sig knappt ut från parkeringen, 3 stycken var tvugna att hjälpa till att knuffa bilen för att han skulle ta sig ut på vägen. Så vi får väl se hur det här går..

Uppdatering 15/12

Ursäkta frånvaron och att jag inte svarat på era kommentarer! Men känns som att jag aldrig har tid för att sitta på datorn. Vi hänger för det mesta på experium eller i skidbacken när vi är lediga, och annars jobbar vi. Så det finns inte så mycket tid över. Ska försöka lägga in fler bilder, kanske lägger in nåra bilder senare.. Idag har vi iallafall hängt med ett skönt gäng, där dagen började i skidbacken, sen blev det bad, bastu, flowrider, mat och bowling! Ändå en helt ok dag skulle jag vela säga :-)

Lindvallen

Eller okej, jag kan bjuda på en bild från i onsdags.
Då lyckades även min bindning på snowboarden gå sönder, så det vara bara att byta utrustning och prova på skidor som jag inte har åkt på sisådär 7-8 år! Men jag klarade mig lyckligtvis utan skador :-)

Blogghelvete

Ja men vad roligt, jag hade just suttit och skrivit ett helt A4a som inlägg typ. Och självklart bara för att jag skriver så långt så ska allting försvinna??? så nu orkar jag INTE skriva om det igen. Så sjukt jäkla irriterande! Så ni får tyvärr inte veta vad som hänt idag och vad som kommer att hända imorgon! Det enda ni får veta är att det blir fest ikväll! Hejs

Jag vill också

Jag vill också festa! Jag vill inte sitta här hemma och vara sjuk! Jag vill också gå ut och ha roligt! Jag vill också dansa!



Men inte det, jag måste istället sitta här hemma och bli frisk till imorgon!


Lördag

Ännu en dag i sängen! Sov ungefär till kl.12 (underbart) när martin ringde och väckte mig. Tur var ju det, annars hade jag väl sovit fram till nu, så trött som jag är. Konstigt nog, har både jag och gabbe blödit näsblod nästan varje dag sen vi kom hit.. wierd. Menmen, jag hoppas att morgondagen bjuder på en friskare och piggare Sabine! Senare idag ska jag även försöka mig på att tvätta, får väl se hur det går. Har inte så mycket mer att säga än att jag ligger ensam i läggan ännu en dag och har tråkigt. På söndag är det kick-off och jag längtar! Jobbar dock 11-16 men efter det så kör vi igång! :-)

Twins?


Till vänster är Philip från göteborg, han bor i samma stuga som mig här i Sälen och till höger är Martin från samma hemort som miig, alltså piteå. Han jobbar också här fast bor inte i våran stuga :-) Men visst är dom lika? ;-)

Sjyyyk

Var tvungen att fara hem från jobbet idag eftersom att jag fått nackspärr och kan knappt röra mig, samt inskaffat mig en rejäl förkylning. Känner mig som en levande zombie för tillfället men jag hoppas att det är bättre imorgon, för då är det jobb som gäller (för ovanlighetens skull)... not. Menmen tur att man har trevliga arbetskamrater :> Ska även tillägga att jag ÄNTLIGEN fått internet på datorn. Det tog sin tid men till slut så! Nu kan jag förhoppningsvis göra roligare inlägg osv. Ska senare lägga in bilder på boendet och så.

9/12 uppdatering

Har just kommit hem från jobbet och sitter nu i soffan och slöar med Gabbe Martin och Henke. Har typ blivit sjuk men det finns inget att göra åt! Är iallafall sjukt trött och skulle lätt kunna deka i soffan.. Imorgon ska vi försöka skaffa internet, men något tjorv lär väl komma ivägen. Orkar inte skriva så mycket mer genom telefonen, sjukt jobbigt :) längtar som tusan till jag får skriva på datorn istället! Ha det braa

Uppdatering

Första ledig dagen idag sen vi kom hit! Gryyymt skönt. Idag har vi hunnit vara i backen och snart ska vi och bada! Förhoppningsvis få surfa litegrann. Som tur är har vi både gratis skidpass och gratis bad ;) igår var vi och bowlade med nåra jobbarkompisar och självklart så vann jag! Man är ju oslagbar. Jag bloggar fortfarande från gabbes telefon så orkar inte läsa igenom allt jag skriver ifall att jag skulle ha skrivit fel någonstans. Den 9onde öppnar Telia och då ska jag fixa internet, det är ett som är säkert!

Ingen utgång för mig

Eftersom jag fick veta innan jag slutade (16.45) att jag börjar jobba 10.00 imorgon så skippade jag att följa med ut idag. Sjukt tråkigt att missa Petter o så men... Har dock varit med under kvällen och det var trevligt att få träffa lite fooolk men jag är dööödstrött så snart ska jag sova. Det är första gången jag har haft lugn och ro i lägenheten och det är riktigt skönt faktiskt ;-) Sen blir det att lägga sig och stoppa i öronpropparna så jag slipper all hysteri när alla kommer hem... längtar inte! ;-) Den 10e december öppnar telia i Experium och då ska jag skaffa internet på min dator, så ni vet. Menmen, ha det bra :)

Så är det

Sitter nu hemma i soffan efter ett 14 timmarspass. Tack och lov är jag inte lika trött idag och i vårat rum är det fullt ös ;-) fast snart är det dags för sängen!! Ska bli sååå skönt! Börjar dock halv 11 imorgon igen till klockan 4 sen är det Harry's (bar,klubb) i lindvallen och petter som gäller! Pusshej

Jag är död

Har tyvärr varken tid för att blogga, leva eller svara på kommentarer just nu. Vi kom fram halv 9 igår och idag började vi jobba kl 10 och slutade 23.45. Så som ni säkert förstår så är jag sjukt trött och måste sova då vi har samma långa arbetspass imorn, 13.45 h. Har dessutom inte skaffat mig internet så jag skriver från gabbes mobil sååå ni vet. Puss

Rumpsår

Har redan rumpsår typ och vi är bara halvvägs! Tur jag har en pojkvän som gillar att köra bil så slipper jag det iallafall :-) Puss.

Gonna miss ya

Sådär då är man på god väg till våran blivande bostadsort. Vi beräknar dock att vara framme kring kl9 ikväll eftersom bilen är överbelastad, miiinst sagt!! Har nog aldrig sett en mer proppfull bil... Kan ju även tillägga att dagens farväl av mina föräldrar inte var någon hit! Hur ska jag klara mig utan dom?:o de hjälper ju mig att hålla reda på mitt liv, Love ya! Kommer att sakna mina kära piteåbor, ni vet vilka ni är! :-)

Varnar känsliga tittare



Det här är vad som kan hända om man har för brottom i duschen!
-En nackdel med att vara tjej

Problemlösning

Kom på en bra lösning till alla min smycken! Eftersom jag inte får borra fast nåra krokar till mina smycken i vårat nya hem så kom jag på att istället ta med en galge med nåra krumilurer som jag kan hänga örängena på! ;-)



Smart va ?;)

Ett telefonsamtal

Har just pratat med min blivande chef och sagt att vi kommer imorgon. Fick i samma ögonblick veta att vi kommer börja jobba direkt! Kommer bli sjukt spännande, men ingen ledighet för oss inte ;-) Nä men nog får vi säkert tid till att tjeckkkka läget och åka lite skidor! Tjooho

Morsningkorsning

Dags för att fortsätta med packningen, vilket hela min dag kommer att bestå av..
förutom fotbollsträningen ikväll! thank god.


RSS 2.0